Hearing Timetable Version 3 – dated 8 November 2019

Day 1:	Monday 2	December 2019		
Venue:	Willis Roo	m, Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Rd, Nunawa	ding	
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am-1	11.30am	City of Whitehorse represented by Maria Marshall of Maddock assisted by Thy Nguyen of Maddocks, calling the following expert evidence:		1.5 days
		 James Reid of Ethos Urban on Planning Shannon Brown of Greenscape Tree Consulting on Arboriculture 		
11.30am-1	11.45am	Break		15 mins
11.45am- 1	1:00pm	City of Whitehorse continued		1.5 days
1.00pm – 2	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm- 3:	:15pm	City of Whitehorse continued		1.5 days
3:15pm– 3:	:30pm	Break		15 mins
3:30pm- 4:	:15pm	City of Whitehorse continued		1.5 days
4.15pm- 5:	:00pm	Dasha Kopecek	238	45 mins
5.00pm		Day close		

Day 2:	Wednesd	ay 4 December 2019		
Venue:	Willis Roo	Room, Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Rd, Nunawading		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	– 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	– 11.30am	City of Whitehorse represented by Maria Marshall of Maddock assisted by Thy Nguyen of Maddocks, calling the following expert evidence:		1.5 days
		 James Reid of Ethos Urban on Planning Shannon Brown of Greenscape Tree Consulting on Arboriculture 		
11.30am-	- 11.45am	Break		15 mins
11.45am -	– 1:00pm	City of Whitehorse continued		1.5 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	3:00pm	Regis Aged Care Pty Ltd represented by Urbis	288	1 hour
3:00pm –	3:15pm	Break		15 mins

3:15pm – 4:15pm	Blackburn & District Tree Preservation Society represented by David Berry	283	1 hour
4:15pm – 4:35pm	Warren Hutchinson	285	20 mins
4.35pm – 4.45pm	Bellbird Residents' Advocacy Group represented by Alison Kirk	218	10 mins
4.45pm	Day close		

Venue: Willis Room, Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Rd, NunawadingTimePartySub NoAllocated10.00am – 10.15amPreliminary matters15 mins10.15am – 10.30pmBlackburn Village Residents Group15015 mins10.30am – 11.00pmNicole Brown25930 mins11.00am – 11.15amBreak15 mins11.15am – 12.00pmCombined Residents of Whitehorse Action Group Inc represented by David Morrison28445 mins12.00pm – 12.15pmWilliam Chow17415 mins12.15pm – 12.25pmGeorge Mackiewicz8310 mins12.25pm – 12.40pmJoseph Borg4715 mins12.40pm – 1.40pmLunch Break1.40pm – 1.50pmLiam Morrish6510 mins1.50pm – 1.55pmMichael Weksler1905 mins1.55pm – 2.15pmClare Ors represented by Anne Wicking15120 mins2.15pm – 2.40pmAnne Wicking15225 mins	Day 3:	Thursday 5 De	ecember 2019		
10.00am – 10.15am Preliminary matters 15 mins 10.15am – 10.30pm Blackburn Village Residents Group 150 15 mins 10.30am – 11.00pm Nicole Brown 259 30 mins 11.00am – 11.15am Break 15 mins 11.15am – 12.00pm Combined Residents of Whitehorse Action Group Inc represented by David Morrison 284 45 mins 12.00pm – 12.15pm William Chow 174 15 mins 12.15pm - 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm – 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm – 1.40pm Lunch Break 1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	Venue:	Willis Room, \	Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Rd, Nunawadi	ng	
10.15am – 10.30pm Blackburn Village Residents Group 150 15 mins 10.30am – 11.00pm Nicole Brown 259 30 mins 11.00am – 11.15am Break 15 mins 11.15am – 12.00pm Combined Residents of Whitehorse Action Group Inc represented by David Morrison 284 45 mins 12.00pm – 12.15pm William Chow 174 15 mins 12.15pm - 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm – 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm – 1.40pm Lunch Break 5 mins 1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	Time		Party	Sub No	Allocated
10.30am – 11.00pm Nicole Brown 259 30 mins 11.00am – 11.15am Break 15 mins 11.15am – 12.00pm Combined Residents of Whitehorse Action Group Inc represented by David Morrison 284 45 mins 12.00pm – 12.15pm William Chow 174 15 mins 12.15pm – 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm – 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm – 1.40pm Lunch Break 5 10 mins 1.50pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm – 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.50am - 11.00pm Break 15 mins 11.15am - 12.00pm Combined Residents of Whitehorse Action Group Inc represented by David Morrison 284 45 mins 12.00pm - 12.15pm William Chow 174 15 mins 12.15pm - 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm - 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm - 1.40pm Lunch Break 1.40pm - 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm - 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	10.15am -	- 10.30pm	Blackburn Village Residents Group	150	15 mins
11.15am – 12.00pm Combined Residents of Whitehorse Action Group Inc represented by David Morrison 284 45 mins 12.00pm – 12.15pm William Chow 174 15 mins 12.15pm - 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm – 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm – 1.40pm Lunch Break 1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	10.30am -	- 11.00pm	Nicole Brown	259	30 mins
Inc represented by David Morrison 12.00pm – 12.15pm William Chow 174 15 mins 12.15pm - 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm – 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm – 1.40pm Lunch Break 5 mins 1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	11.00am -	– 11.15am	Break		15 mins
12.15pm - 12.25pm George Mackiewicz 83 10 mins 12.25pm - 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm - 1.40pm Lunch Break 1.40pm - 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm - 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	11.15am -	- 12.00pm	•	284	45 mins
12.25pm – 12.40pm Joseph Borg 47 15 mins 12.40pm – 1.40pm Lunch Break 1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	12.00pm -	- 12.15pm	William Chow	174	15 mins
12.40pm – 1.40pm Lunch Break 1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	12.15pm -	- 12.25pm	George Mackiewicz	83	10 mins
1.40pm – 1.50pm Liam Morrish 65 10 mins 1.50pm – 1.55pm Michael Weksler 190 5 mins 1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	12.25pm -	- 12.40pm	Joseph Borg	47	15 mins
1.50pm – 1.55pmMichael Weksler1905 mins1.55pm - 2.15pmClare Ors represented by Anne Wicking15120 mins	12.40pm -	– 1.40pm	Lunch Break		
1.55pm - 2.15pm Clare Ors represented by Anne Wicking 151 20 mins	1.40pm –	1.50pm	Liam Morrish	65	10 mins
	1.50pm –	1.55pm	Michael Weksler	190	5 mins
2.15pm – 2.40pm Anne Wicking 152 25 mins	1.55pm - 2	2.15pm	Clare Ors represented by Anne Wicking	151	20 mins
	2.15pm –	2.40pm	Anne Wicking	152	25 mins

Day 4:	Friday 6 Dece	ember 2019			
Venue:	Willis Room,	Willis Room, Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Rd, Nunawading			
Time		Party	Sub No	Allocated	
10.00am -	– 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am -	– 10.45am	Stephen Kelly	200	30 mins	
10.45am -	– 11.00am	John Young	122	15 mins	
11.00am -	– 11.20am	Shane Pianta	131	20 mins	
11.20am -	– 11.35am	Break		15 mins	

Jane Taylor

Panel close

2.40pm -3.00pm

3.00pm

196

20 mins

11.35am – 11.50am	Yarran Dheran Advisory Committee represented by Gay Gallagher	64	15 mins
11.50am – 12.05pm	Michael Gardner	153	15 mins
12.05pm – 12.25pm	Ruth Ault	255	20 mins
12.25pm – 12.35pm	Les Browne	166	10 mins
12.35pm – 12.45pm	Anthony Piddington	294	10 mins
12.45pm – 1.45pm	Lunch Break		
1.45pm – 2.45pm	City of Whitehorse - response		1 hour
2.45pm	Panel close		

Day 5:	Monday 9 December 2019		
Venue:	Matsudo Room, Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Box Hill		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Reserve day only if needed		mins
4.30pm	Panel close		

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Panel may amend the timetable without notice.
- 2. Please arrive at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 4. If you have any questions about the timetable, please contact the Panel Coordinator on 8392 5115.
- 5. The hearings will be held at the Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Rd, Nunawading
- 6. Parking information for the Hearing venue is available at:

 https://www.whitehorse.vic.gov.au/sites/whitehorse.vic.gov.au/files/assets/documents/Whitehorse-Parking-Map-Civic-Centre.pdf)