Timetable

Whitehorse Planning Scheme Amendment C220whse: Whitehorse Residential Corridors Built Form Study

Timetable Version 1

Day 1: Thursday 4 May 2023			
Venue: Whitehorse Civic Centre, 399 Whitehorse Road, Nunawading			
Time	Party	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins	
10.15am – 11.15am	Council represented by Darren Wong of Planology, calling the following expert evidence: - Planning from Paul Buxton of Plan2Place Consulting	4 hours	
11.15am – 11.30am	Break	15 mins	
11.30am – 12.30pm	Council cont		
12.30pm – 1.30pm	Lunch break	1 hour	
1.30pm – 3.00pm	Council cont		
3.00pm – 3.15pm	Break	1 hour	
3.15pm – 3.45pm	Council cont		
3.45pm – 4.00pm	Brigitte Borg, representing herself and Joseph Borg	15 mins	
4.00pm	Day close		

Day 2: Friday 5 May 2023

Venue: Whitehorse Ci	vic Centre, 399 Whitehorse Road, Nunawading	
Time	Party	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 11.15am	 Aveo Group represented by Jane Sharp of Counsel instructed by Linda Choi of Norton Rose Fulbright, calling the following expert evidence: Planning from Marco Negri of Contour Consultants 	Half day
11.15am – 11.30am	Break	15 mins
11.30am – 12.30pm	Aveo Group cont	
1.00pm – 2.00pm	Lunch break	1 hour
2.00pm – 3.00pm	B&S Burwood Trust represented by Ashlea Salter of Human Habitats	1 hour
3.00pm – 3.15pm	Break	1 hour
3.15pm – 3.45pm	Council closing submission	
3.45pm	Day close	

Planning Panels Victoria

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Panel may amend start times and break times without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 4. If you have any questions about the timetable, please contact the Panel Coordinator on (03) 8624 5712.